Cyber Security Compliance - HIPAA

Inbreuken op de netwerkbeveiliging richten grote schade aan bij zorgorganisaties. Een gat in het cyberbeveiligingsnetwerk van een ziekenhuis kan gevoelige patiëntgegevens blootleggen voor mensen met kwade bedoelingen om ze in hun voordeel te gebruiken. Elektronische medische dossiers (EPD’s) kunnen worden versleuteld en onbruikbaar worden gemaakt door hackers die vaak losgeld eisen in ruil voor hun encryptiesleutel. En gevoelige gegevens kunnen over de hele wereld worden verkocht.

HIPPA en Cyber Security

Om ervoor te zorgen dat een zorgbedrijf blijft voldoen aan de richtlijnen en vereisten van de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA), moet het de persoonlijke informatie van zijn patiënten en klanten beschermen. Een integraal beleid van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS), HIPAA is een federale wet die beschermt tegen gevoelige gezondheidsinformatie tegen openbaarmaking zonder toestemming of medeweten van de patiënt.

In een wereld van computers en netwerken moeten gevoelige patiëntgegevens worden beschermd tegen de ongewenste ogen van hackers, identiteitsdieven, spammers en anderen.

Vanwege deze groeiende dreiging voeren zorgorganisaties overal hun cyberbeveiligingsspel op door hun IT-budgetten te verhogen en huren zij onze beveiligingsspecialisten in. Wij zijn voor onze klanten verantwoordelijk voor het veilig houden van grote hoeveelheden patiëntinformatie en dat het alleen toegankelijk is voor geautoriseerde medewerkers en gelieerde ondernemingen.

Laten we het hebben over hoe u veilig vooruitgang kunt boeken..

Vraag een consult aan
Shape
Shape