Cyber Security Compliance - MedMij pentest vereisten

Over het MedMij-label

Organisaties die aantoonbaar aan de spelregels van MedMij voldoen, mogen het MedMij-label gebruiken. Je komt het label tegen op persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGO’s) en bij zorgverleners zoals je huisarts. Als je het label ziet, weet je dat jouw medische gegevens daar veilig en betrouwbaar uitgewisseld kunnen worden volgens de hoge eisen van MedMij.

Veiligheid voorop

MedMij maakt spelregels voor een veilige en betrouwbare uitwisseling van gezondheidsgegevens. Alle organisaties die aantoonbaar aan deze spelregels voldoen, mogen het MedMij-label gebruiken. Je komt het label tegen op een online persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGO). Ook zie je het label bij zorgaanbieders of andere gezondheidsprofessionals. Je weet dan dat jouw gezondheidsgegevens daar veilig en betrouwbaar uitgewisseld kunnen worden en dat daarbij voldaan wordt aan de hoge eisen van MedMij.

Toegang tot gezondheidsgegevens

MedMij zorgt ervoor dat iedereen die dat wil toegang krijgt tot zijn of haar eigen gezondheidsgegevens. Via MedMij kunnen gezondheidsgegevens veilig en betrouwbaar uitgewisseld worden. Dat kan van een zorgaanbieder met een MedMij-label naar een persoon die een PGO met een MedMij-label heeft. En weer terug.

Laten we het hebben over hoe u veilig vooruitgang kunt boeken..

Vraag een consult aan
Shape
Shape