Cyber Security Compliance - SOC 2

 

De SOC 2 checklist

Waarom heeft mijn bedrijf een SOC 2-rapport nodig?

‍Het behalen van een SOC 2-rapport dat voldoet aan de richtlijnen is een geweldige manier om jouw klanten en prospects te laten zien dat jouw Cyber Security op niveau is om hun gegevens te kunnen beschermen.

Hoe bereiden we ons voor op een SOC 2?

SOC 2-rapportage is doorgaans een kostbaar proces in meerdere fasen geweest, met vele uren voorbereiding, tijdrovende interviews en evaluaties van hiaten, veel oplossingen en proceswijzigingen en het verzamelen van gedetailleerd bewijs dat u uw beveiligingscontroles handhaaft. Dat is alles vóór de audit ter plaatse zelf, die meer interviews en aanvullende bewijsverzameling omvat, gevolgd door de tijd van uw auditor om het rapport te schrijven waarin dit langdurige proces wordt gedocumenteerd en dat uw prestatie van een schone SOC 2-audit weergeeft. Maar het hoeft niet meer zo te zijn!

Midland Circle is “Cyber Security geoptimaliseerd” en direct toepasbaar op uw bedrijf. Wij hebben een reeks onderling verbonden tools die de Cyberbeveiliging van jouw bedrijf regelt of jouw bedrijf nu twee werknemers heeft of honderden werknemers met meerdere kantoren.

Midland Circle’s SOC 2 Compliance Checklist


 1. SOC 2-rapport samenstellen: Begin met de Trust Service van Midland Circle

Jouw SOC 2-rapport wordt samengesteld uit een selectie van de vijf Trust Service Criteria, in overeenstemming met de behoeften van jouw klanten en jouw unieke bedrijfsmodel. Midland Circle helpt jouw onderneming bij dit proces.

  • Elk SOC 2-rapport bevat de categorie Cyber Security.
  • De andere categorieën die zich in het SOC 2-rapport bevinden zijn Beschikbaarheid, Verwerkingsintegriteit, Vertrouwelijkheid en Privacy. Wij helpen jouw bij het kiezen van de benodigde gebieden.
2. Laat jouw technologie spreken.

Wanneer je met Midland Circle werkt, kun je geautomatiseerde controles gebruiken die zijn ontworpen volgens de SOC 2-standaard. Eerst maken we een lijst met regels op maat van jouw bedrijf. Vervolgens maken we verbinding met de infrastructuur, het beheer en de belangrijkste services van jouw bedrijf om jouw systemen en services continu te bewaken. We leiden jou vervolgens stap voor stap door het proces om eventuele hiaten in jouw beveiligingsimplementatie te dichten, zodat jouw holistische beveiliging zoemt vóór de audittijd.

3. Samenwerking tussen Midland Circle en jouw accountant.

Wanneer je met Midland Circle werkt, krijgen jouw technici en het Midland Circle-team de snelste overeenstemming met de auditor.

4. Midland Circle beoordeelt continu gecontroleerde gegevens met de auditor

Een compleet SOC 2-rapport in minder tijd en moeite en met meer veiligheidsgarantie.

5. Je bent klaar!

Met Midland Circle wordt wat vroeger een kostbaar en tijdrovend proces was – voorbereiding op de SOC 2-audit, gecontroleerd worden en wachten op het auditrapport – getransformeerd in een geautomatiseerd onderdeel van jouw bedrijf dat continu op de achtergrond draait.

Laten we het hebben over hoe u veilig vooruitgang kunt boeken..

Vraag een consult aan
Shape
Shape