Midland Circle Cyber Security consultants helpen u
bij uw reis naar cyberweerbaarheid

Krijg een vertrouwde cyberbeveiligingsadviseur

Als toonaangevende leverancier van netwerk- en cyberbeveiligingsoplossingen biedt Midland Circle een uniek uitkijkpunt en expertise bij het helpen van organisaties om vanaf het begin nieuwe transformatieve kansen met cyberbeveiliging aan te pakken.

Versnel de doelstellingen voor Risk en Compliance

Midland Circle heeft de ervaring en expertise met meer dan 200 beveiligingsprofessionals, 2 SOC’s wereldwijd en toonaangevende cyber specialisten om u te helpen omgaan met de talloze beveiligingsvereisten in het huidige landschap van uw organisatie.

Stem cyberrisico af op bedrijfsdoelen

We kunnen u helpen uw cyberbeveiligingslast te verminderen en de focus op uw organisatiedoelstellingen te behouden. Midland Circle biedt een rijk ecosysteem van cyberbeveiligingstechnologieën en strategische allianties, wereldwijd toezicht en informatie over bedreigingen om uw hele onderneming te helpen beschermen.

Wees klaar voor wat komen gaat

Met de ervaring en expertise van Midland Circle Cybersecurity aan uw zijde, kunt u uw beveiligingsarchitectuur bouwen, weloverwogen cyberbeveiligingsbeslissingen nemen en uw veerkracht helpen verbeteren in het licht van de steeds groter wordende cyberdreigingen.

Wat wij bieden

Een gemoderniseerde dienstenbenadering van cyberrisico's en veerkracht

Advies over cyberrisico’s

We bieden risicoadviesdiensten om klanten te helpen grip te krijgen op de huidige houding van cyberrisico’s en de beveiligingsverbeteringen die ze willen doorvoeren te implementeren. Deze helpen u bij het evalueren en verbeteren van uw bestaande beveiligingsbeheer – inclusief gegevensprivacy, risico’s van derden en naleving van de IT-regelgevingsbehoeften en hiaten – ten opzichte van uw zakelijke uitdagingen, vereisten en doelstellingen.

Cyberoperaties

We helpen organisaties bij het ontwerpen, implementeren, beheren en verbeteren van hun cyberbeveiligingsmogelijkheden en -activiteiten, allemaal om hun missies en bedrijven te beschermen en te ondersteunen. We staan ​​klaar om uw teams te ontmoeten waar ze zich vandaag bevinden om zich voor te bereiden op de dreigingen van morgen, aanvallen vroeg in de levenscyclus te identificeren en hun impact te beperken.

Cyber ​​as a Service (CaaS)

Het is tijd voor een nieuwe kijk op het beschermen van de organisatie: zorgen voor dagelijkse veerkracht en een proactieve, pragmatische en strategische benadering die vanaf het begin rekening houdt met risico’s en beveiliging. Als onderdeel van Cyber ​​as a Service bieden we op abonnementen gebaseerde services die zijn ontworpen om een ​​doorlopend cyberbeveiligingsprogramma te ondersteunen.