Cyber Security QuickScan

Weet hoe uw informatiebeveiliging en privacy geregeld is

Hoe gaat u om met cybersecurity en gevoelige informatie? Hoe borgt u de continuïteit en betrouwbaarheid van uw ICT-systemen en informatievoorziening? Weet u welke gegevens u van personen bewaart binnen uw organisatie én hoe lang u die mag bewaren? Het is van groot belang dat uw organisatie voldoet aan de Europese privacywetgeving (GDPR/AVG ofwel Algemene Verordening Gegevensbescherming) en dat u uw cybersecurity risico’s adequaat behandelt. Met de Cybersecurity QuickScan van Midland Circle krijgt u snel inzicht in hoe uw informatiebeveiliging en privacy nu is ingeregeld en hoe u dit kunt verbeteren.

Snel en overzichtelijk advies

Midland Circle geeft u snel een overzichtelijk advies over hoe uw informatiebeveiliging nu is en hoe u dit kunt verbeteren om zo te kunnen voldoen aan een belangrijk deel van de AVG. Maar we helpen u ook om beter weerbaar te zijn tegen (online) beveiligingsrisico’s. Dit doen we door middel van een Cybersecurity QuickScan. Onze cybersecurity consultant komt één dagdeel bij u op locatie om uw kansen en risico’s in kaart te brengen. Vervolgens werkt hij alles zorgvuldig uit om zo tot een goed en passend advies te komen. U weet direct welke maatregelen u moet treffen om uw informatiebeveiliging en privacy te waarborgen.

Voordelen van de Cybersecurity QuickScan

  • Snel een overzichtelijk advies dat betrekking heeft op uw cybersecurity- en privacyvraagstukken.
  • Handvatten om uw datasecurity en privacy te waarborgen.
  • Inzicht in uw beveiligingsrisico’s.
  • U wordt door onze consultant proactief geïnformeerd en ontzorgd.
  • Door de pragmatische aanpak heeft u snel een gedegen en effectief advies.
  • Het is kostenefficiënt.

Werkwijze van de Cyber Security QuickScan

  • Onze cybersecurity consultant komt bij u op locatie voor het afnemen van een interview.
  • Hij beoordeelt de aanwezige afspraken met ketenpartners.
  • De consultant werkt de bevindingen en zijn aanbevelingen uit.
  • Hij komt naar uw organisatie om het resultaat en het advies te presenteren.

We maken tevens gebruik van het negenvlaksmodel. Het model is onderverdeeld in mens, proces en technologie. Om de informatiebeveiliging te verbeteren zijn deze drie aspecten van groot belang. Tijdens onze cybersecurity quickscan wordt er dus ook gekeken naar uw bedrijfsprocessen en naar het bewustzijn van uw medewerkers. Het model geeft tevens aan op welke gebieden verandering noodzakelijk is.

Zorg dat uw organisatie goed beveiligd is en voldoet aan de AVG. Neem contact op met onze specialist en vraag de QuickScan aan.