Executive Consultancy

Cyber Security Advisering

Advies over cyberrisico’s

Helpt u uw cyberrisico te begrijpen en te beheren

Onze adviesdiensten geven een duidelijk inzicht in de blootstelling van een organisatie aan cyberaanvallen en de impact die dit zou hebben op hun bedrijf. Dit stelt hen in staat om weloverwogen investeringsbeslissingen te nemen en pragmatische, kosteneffectieve cyberdefensie op te zetten.

Strategische cyberbeveiligingsondersteuning voor al uw zakelijke behoeften

Onze cyberbeveiligingsstrategie en verbeterings- en adviesdiensten helpen besturen en hun bedrijven cyberrisico’s en -kansen kosteneffectief en met minimale verstoring te begrijpen en aan te pakken.

Met bijna 50 jaar ervaring in het werken met commerciële en overheidsorganisaties die beveiliging zeer serieus nemen, begrijpen we wat werkt en wat niet.

Een pragmatische benadering om uw informatie te verzekeren

Assurance en compliance vormen de basis voor effectieve informatie. Onze ervaring en pragmatische, kosteneffectieve aanpak betekent dat we onze klanten helpen procedures en beleid te ontwikkelen die de realiteit van hun bedrijf weerspiegelen. Tot onze klanten behoren een breed scala aan overheidsdiensten en commerciële organisaties die wij ondersteunen bij het verkrijgen van accreditatie voor informatieborging.

Gecertificeerde wereldwijde testservices voor uw bedrijf

Beveiligingstesten zijn essentieel om te bepalen of producten, applicaties, netwerken en organisaties voldoende bestand zijn tegen cyberdreigingen. We bieden een breed scala aan wereldwijde services om organisaties te helpen hun kwetsbaarheid voor aanvallen te begrijpen, en voor leveranciers en overheden die producten willen verzekeren volgens specifieke criteria.

Onze ervaring en het gebruik van toegepaste intelligentie stelt ons in staat om te testen op de meest geavanceerde gerichte cyberdreigingen. We zijn CREST-gecertificeerd en bieden beveiligingstestdiensten aan overheidsdiensten en aan een breed scala van industriële sectoren.

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Praat met onze experts om uw wensen te bespreken.