PENTESTEN (Penetratie testen)

Aanvraag rapportage pentesten

Als uw organisatie door Midland Circle een penetratietest laat uitvoeren dan ontvangt u een helder, volledig en zeer bruikbaar rapport met alle bevindingen die naar voren zijn gekomen tijdens de uitvoering van de test. Om de gevonden kwetsbaarheden te mitigeren zorgen wij dat alle bevindingen duidelijk en goed reproduceerbaar gerapporteerd worden. Met onderstaand formulier kunt u een Nederlands of Engelstalig voorbeeldrapport aanvragen. Onze accountmanagers nemen contact met u op en informeren u graag over onze dienstverlening.

Pentesten door onze gecertificeerde medewerkers

Onze ethisch hackers controleren onder andere de technische weerbaarheid van (web)applicaties, websites, IT en OT-infrastructuren, API- koppelingen en mobiele apps. Heeft u een andere omgeving die u graag wilt laten controleren dan gaan wij graag met u in gesprek.

Periodieke pentesten

Een penetratietest (pentest) laat zien of uw organisatie voldoende weerbaar is tegen digitale aanvallen. Het geeft inzicht in de kwetsbaarheden van uw IT-infrastructuur, en de mogelijke gevolgen hiervan. Het is van belang dat u regelmatig de veiligheid en weerbaarheid test. Zeker als u nieuwe systemen aan uw infrastructuur toevoegt, maar ook omdat er dagelijks nieuwe kwetsbaarheden worden ontdekt in al gebruikte hard- en software.

ISO27001 en NEN7510

Bent u bezig met het verkrijgen van een ISO27001 certificering of de NEN 7510 (zorgsector)? Hoffmann kan door middel van een penetratietest onderzoeken of de technische beveiliging van uw IT systemen afdoende is.

Voor vragen of contact bezoek onze contact pagina.