Secure Sourcecode Scanning

Wat is Secure Sourcecode scannen?

Alle software en code kunnen door cybercriminelen geplaatste bugs hebben. Hoewel sommige van deze bugs onbelangrijk zijn of alleen de functionaliteit van een applicatie beïnvloeden, hebben andere mogelijk invloed op de beveiliging ervan. Identificatie en herstel van deze potentieel exploiteerbare beveiligingsproblemen is essentieel voor applicatiebeveiliging.

Het scannen van codes is een hulpmiddel voor het identificeren van potentiële beveiligingsproblemen binnen een applicatie. Er zijn een aantal verschillende methoden voor het scannen van codes beschikbaar om kwetsbaarheden in een applicatie te identificeren voordat deze in productie wordt genomen. Dit vermindert het risico van beveiligingsfouten en de kosten en moeilijkheid om ze te verhelpen.

Sentynel

Sentynel is een door Midland Circle ontwikkelde vulnerability scanner die in staat is om uw systemen, cloud, websites en webapplicaties te testen op de laatst bekende kwetsbaarheden. Hierbij maken we gebruik van verschillende scan engines, om de scope zo breed mogelijk te maken. Om te voorkomen dat die verschillende engines meer van hetzelfde verzamelen, waardoor de berg mogelijke kwetsbaarheden nog groter wordt, hebben we een zelflerend systeem ontwikkeld.